Sommeren er forbi i nord, og trekkfuglene legger kursen mot syd. Klubben starter sin vanlige møtevirksomhet 18. oktober. Mandagstilbudet gjennom sommeren har vært godt besøkt. Mellom 10 og 15 personer har møttes til boule og hyggelig samvær sommeren igjennom. Halvparten av besøkende er fastboende som har vært med gjennom hele sesongen og den andre halvparten andre medlemmer med kortere eller lengre sommeropphold på øya. Opplegget med åpent bibliotek, gode pølser fra grill, litt godt å drikke og god prat rundt bordene i hagen har falt i smak. Styret har lagt ned mye arbeid i dette nye tiltaket

Den skandinaviske klubben i Puerto de la Cruz på Tenerife ble startet i 1973 og hadde sine første møter i Hotel Dania Park, Calle Cupido. I dag har klubben sitt eget klubbhus med hage og eget bibliotek. Hagen blir ofte benyttet til hyggelige sammenkomster.

Klubben er åpen for alle skandinaver som oppholder seg i kortere eller lengre tid på Tenerife.
Les mer om klubbens aktiviteter her.

 

Fra sentrum er det en halv times gange opp til klubbens lokale, men det er mye oppover bakke. Du kan også ta bussene «por Las Arenas» nr, 350, 363 eller 390. De går ofte. Ellers er taxi et alternativ. Det koster 3-5 euro alt etter hvorfra i byen.

 

 

 

E-postadresse til styret: styret@clubecandinavo.org   Medlemsservice:  escandclub@gmail.com

Velkommen inn bak den grønne døra!