Her setter vi inn bilder og notiser fra klubbens liv.

Vellykket guachinchebesøk

Lørdag 24. november klatret fem taxier opp den smale og ujevne veien til guachinche Cubano med 47 medlemmer av Club Escndinavo. Under stråtaket benket alle seg rundt langbordet, og snart kom mat og vin på bordet. Gjestene tok godt for seg av både maten og vinen, og samtalen gikk livlig rundt bordet.

 

 

Da klokken var vel fem, kom taxien tilbake og hentet de fornøyde gjestene som i tillegg til alt annet hadde fått dagen velsignet med et strålende vær.                                                                             —-og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

 

 

 

Årets loppemarked

Lørdag 10. november gikk klubbens rastro av stabene i hagen og på terrassen 69. betalende gjester besøkte klubben den dagen, og salget av pølser og vafler gikk strålende. Auksjonen omfattet alt fra høytrykksspyler og bakemaskin til blodtrykksmåler og Sven Bertil Taubes samlede innspillinger av farens mange sanger. Markedet bød på store mengder DVDer og bøker både på dansk, norsk og svensk. Rester fra loppemarkedet kan fortsatt kjøpes i klubbens åpningstid mandag 12. november.

 

Høstfest i hagen

Lørdag 27. oktober hadde klubben sin tradisjonelle hagefest med godt mat og godt drikke.. Nærmere femti medlemmer samlet seg i hagen, og været var med på å skape en god stemning. Rundt bordene gikk samtalen ivrig, og mange nye bekjentskaper ble knyttet. En gitar ble hentet fram fra klubbens gjemmer, og det ble også litt musikk og sang.

 

 

Erik den gavmilde

Klubbens mangeårige barkeeper Erik Meyn ønsket å markere at han i sommer passerte 80 år. Det gjorde han ved å spandere hele hagefesten på klubbens medlemmer og dessuten gi klubben en større pengegave. Erik fikk hilsener med både taler og gaver.